Dolle pret voor het slapengaan met Studio 100 TV Junior!

09/03/2018

’s Avonds is het feest voor de allerkleinsten bij Studio 100 TV want dan kan je kijken naar Kabouter Plop, Zigby, TwiniPop & nog veel meer!

Elke dag van 18u45 tot 19u30.

Studio 100 TV Junior

Plop vertelt

Kabouter Plop en zijn vrienden Klus, Lui en Kwebbel beleven samen de gekste avonturen. Dat hebben ze vaak aan Klus te danken. Die zit namelijk nooit verlegen om een grap en weet de andere kabouters telkens weer te foppen. Gelukkig komt uiteindelijk alles altijd goed, iets wat Plop en co graag vieren in Plops Melkherberg. Hoe? Met plopkoeken en lekkere plopmelk natuurlijk!

Elke dag om 18u45

 

Plop en de Peppers

In ‘Plop & de Peppers’ maken we plezier met de 3 beste vrienden van Plop: Pepijn het konijn, Pol de mol en Pip de muis. Deze 3 vrienden wonen in een holle boomstam in het kabouterbos en vormen samen de muziekgroep ‘De Peppers’ met Kabouter Plop als zanger. Ze zijn van nature erg verschillend en avontuurlijk, waardoor het trio keer op keer in de problemen komt.

Elke dag om 18u50

 

Zigby

In deze reeks volgen we de belevenissen van de enthousiaste zebra Zigby en zijn twee beste vrienden Mickey en Pico. De avonturen spelen zich af op een exotisch eiland waar achter iedere hoek een ander verhaal schuilt. In elke aflevering komt Zigby op een superidee dat hij graag wil realiseren. De naïeve Mickey heeft een blind vertrouwen in Zigby en volgt hem meestal in zijn enthousiasme, terwijl Pico eerder plichtsbewust is en de zebra met alle pootjes op de grond houdt.

Elke dag om 19u00

 

Florries draakjes

Florrie woont, zoals het prinsessen betaamt, in een kasteel dat ze deelt met haar huishoudster Paprika, haar raadgever Ferdinand, tovenaar Casimir en de tinnen soldaat Rammel, die het slot bewaakt. Niks buitensporigs, voor een prinses.  Maar Florrie is wel degelijk een buitenbeentje: haar vrienden zijn geen mensen, nee, het zijn… draken. De sterkste band heeft ze met Drakenvriend, maar hij is lang niet de enige draak met wie Florrie optrekt. Zo is er ook nog Toet-Toet, de muzikale draak, Spetterspat, de waterdraak, Pom & Pom, de dansende draakjes en Zoem-Zoem, de vliegende draak. Florrie en haar bonte verzameling vrienden verkennen samen de wereld en beleven fantastische avonturen, die hen helpen te ontdekken wat de ware betekenis is van samenhorigheid, loyauteit en mededogen.

Elke dag om 19u15

 

TwiniPop

Twini is een klein meisje dat gek is op dansen. Gelukkig is haar grote zus de beste leermeester. In het theater oefenen ze voortdurend nieuwe dansjes, terwijl hun kleine broer Toni kattenkwaad uithaalt. Met hun drietjes beleven ze de gekste avonturen.

Elke dag om 19u25

 

Wist je dat je al jouw Studio 100 vrienden ook vindt in de Studio 100 GO applicatie? Daar vind je allerlei swingende clips, leuke filmpjes en heerlijke verhaaltjes. Download hem snel in de App Store of Google Play Store!