KABOEM! Het is LOL-maand!

02/04/2018

Het wordt lachen in april want het is LOL-maand! Je kan de hele maand lang kijken naar een heleboel knettergekke avonturen op Studio 100 TV! En lachen zal je zeker doen met de avonturen van Lolly Lolbroek. Ken jij haar vrienden Kara en Marx trouwens al? Leer ze alvast snel kennen in de Studio 100 GO app! Op onze Facebookpagina kan je nog meer gieren en tieren van plezier. Lees maar snel verder want we hebben heel wat voor je in petto!

 

De avonturen van Lolly Lolbroek

Tijdens dit derde seizoen zetten Lolly en haar vrienden Kara en Marx de boel weer volledig op stelten. Er loopt weer vanalles mis met de gekke uitvindingen van Lolly’s papa Lex. Als je dacht dat de Lolly’s Weetjesschap al gek waren dan moet je zeker kijken naar deze afleveringen want die beloven nog gekker en grappiger te worden!

Elke zaterdag om 8u15 op Studio 100 TV

 

TV00-2016-0011291

Dolle pret met Pasen!

Vakantiepret

Woohoow! Het is ook twee weken lang Paasvakantie. Joyce & James staan te springen om jullie te plezieren met de leukste moves, lolletjes, spelletjes en knutseltips. Beleef hier samen met hen ongelofelijk veel fun!

De leukste shows in de Paasvakantie

Krijg jij maar geen genoeg van al die super spannende, mega vrolijke en vooral knotsgekke shows? Dan moet je bij Studio 100 TV zijn! Tijdens de paasvakantie zijn we er elke dag voor jou met een Studio 100 Show! Bekijk hier welke show je wanneer kan zien!

Elke weekdag om 9u00 en op woensdag en in het weekend ook om 17u30 op Studio 100 TV.

 

Studio 100 TV Junior

’s Avonds is het feest voor de allerkleinsten bij Studio 100 TV ! Kijk elke dag naar Kabouter Plop, Zigby, TwiniPop & nog veel meer bij Studio 100 TV Junior!

Elke dag van 18u45 tot 19u30 op Studio 100 TV

 

Sta op met een mop

Hou jij wel van een lolletje? Goed nieuws dan, want elke morgen verassen wij jou met een mopje op de Facebookpagina van Studio 100 TV! April telt 30 dagen dat betekent 30 x LOL! PS: Vertel de mopjes door aan al je kameraadjes op de speelplaats!

Elke dag om 7u00 op onze Facebookpagina!