Hartverwarmend plezier tijdens de kerstvakantie!

23/12/2016

Joepieeee! Het is kerstvakantie!! De Studio 100 TV-pret kan EINDELIJK beginnen! 

Wat is er toffer dan vakantie in het gezelschap van James, Joyce en Annabet?! Met hun leuke knutseltips, zotte weetjes en knotsgekke moves, zullen ze je een heleboel originele ideeën geven om je kerstvakantie én alle familiefeestjes onvergetelijk te maken. Er zijn bovendien tal van andere dingen te ontdekken op Studio 100 TV. Onze favoriete grapjas Lolly Lolbroek en haar vrienden Marx en Kara zijn ook van de partij met gloednieuwe afleveringen. Woooohoo!

* Kerstvakantiepret met James, Joyce en Annabet!

Voor de kerstvakantie zullen James, Joyce en Annabet je verwennen met nieuwe vakantiepret! Er staat je zoveel plezier te wachten met de Dab, de luchtpiano én nog meer zotte moves!

James Kerstvakantiepret

Om volop van deze feestperiode te genieten, zal je ook leren hoe je de leukste glitternaamkaartjes kan maken voor alle feestjes die eraan komen!

Als je tijdens de feestdagen kookt, is het misschien ook nuttig om te weten wanneer een ei rot is! Wist je dat een rot ei drijft, terwijl een vers ei zinkt? Handig weetje, toch? Tijdens de vakantie verveel je je nooit met James, Joyce en Annabet!

ANNABET

Klik HIER voor alle kerstvakantiepret!!

* Smul van ons hartverwarmend menu op kerstavond! 

 * Lachen en gieren met ons Voorgerecht van de avond: tv-première van de show ‘Bumba gaat op reis’ om 17u

BU-2014-003755

* Een overheerlijk Hoofdgerecht met de gezellige film ‘Plop en de Toverstaf’ – aan tafel om 19u!

PL-2009-002680
* Een swingend dessertje kan er heus wel bij hé? Zing dan maar mee met onze Studio 100-karaokeclips tot 21u!

*Nieuwe avonturen van Lolly Lolbroek! 

Onze drie vrienden Lolly, Kara en Marx beleven ook in de kerstvakantie nog heel wat nieuw avonturen! Lolly’s vader Lex is weer vaak van huis, waardoor Lolly lekker haar gang kan gaan met haar vrienden Kara en Marx. Wat zullen ze deze vakantie weer uitsteken? De uitvindingen van Lex liggen klaar om uitgetest te worden. Maar wat zal buurman Hubert daarvan vinden? Voor hem zal er alvast een stukje taart klaarliggen.

Elke zaterdag in december: een nieuwe aflevering van De avonturen van Lolly Lolbroek om 8u15!

 *Geniet op Oudejaar van… K3 Bengeltjes! 

2016 is bijna achter de rug en een gloednieuw jaar staat ons al op te wachten! Het is dus bijna tijd voor een groot feestje! Om oudejaarsavond te vieren, hebben jullie op Facebook kunnen stemmen voor je favoriete film, die op 31 december om 19u op Studio 100 TV uitgezonden zal worden. And the winner is … K3 Bengeltjes!