Gloednieuwe Kosmoo-avonturen én een speurneuzentocht doorheen Vlaanderen!

14/06/2017

Elke zaterdagochtend kunnen jullie op Studio 100 TV gloednieuwe avonturen ontdekken van onze bionische superhond Kosmoo! Maar dat is nog niet alles hoor! Telenet en Studio 100 TV lanceerden samen het supercoole, gratis KosmooPlay-spel waarbij alle kinderen (en hun ouders) samen met Kosmoo, Robbe en Ellis mysteries kunnen ontrafelen in de echte wereld!

Gloednieuw seizoen van Kosmoo op Studio 100 TV 

Kosmoo, Robbe en Ellis beleven samen weer veel spannende avonturen  in Zeezicht! De volledige reeks is ook beschikbaar in Play van Telenet!

Elke zaterdag om 08u30 een nieuwe aflevering van Kosmoo! 

Op speurneuzentocht doorheen Vlaanderen 

Met het gratis KosmooPlay-spel  kunnen gezinnen op speurneuzentocht in de natuur met Kosmoo en zijn vrienden. Het spel kan op 26 locaties gespeeld worden over heel Vlaanderen, waaronder in Blaasveldbroek (Mechelen), de Blaarmeersen (Gent) Meerdalwoud (Leuven), Hoge Kempen (Genk) en nog veel meer leuke plekken!

Duik ter plaatse mee in een spannend verhaal 

Tientallen dieren zijn spoorloos verdwenen… helpen jullie Kosmoo, Robbe en Ellis om deze misdaad op te lossen?

Jullie kunnen Kosmoo en zijn vrienden helpen om de gestolen dieren te zoeken. Tijdens de spannende wandeling met de KosmooPlay-app moeten jullie opdrachten uitvoeren en spelletjes spelen om uiteindelijk de dierendief te ontmaskeren.

Maar geen nood, jullie krijgen tijdens de wandeling een heleboel nuttige tips en instructies van Kosmoo,Robbe en Ellis!  Als een echt team kunnen jullie samen het mysterie ontrafelen en als kers op de taart ontvangen jullie een speurneuzendiploma!

robbe kosmoo ellis

Speel jij mee? 

Het KosmooPlay-spel is gratis en voor iedereen beschikbaar. Ontdek het HIER!

TELNFEE7T179_KosmoPlay_Logo_04-vert

KosmooPlay uitlegKosmooPlay def uitleg

KOSM-2015-002717-zonder-schaduw