Ga samen met Kosmoo op speurneuzentocht in Vlaanderen!

14/06/2017

Vanaf 1 juli kunnen jullie op Studio 100 TV gloednieuwe avonturen ontdekken van onze bionische superhond Kosmoo! Om dat te vieren lanceren Telenet en Studio 100 TV samen het supercoole, gratis KosmooPlay-spel waarbij alle kinderen (en hun ouders) samen met Kosmoo, Robbe en Ellis mysteries kunnen ontrafelen in de echte wereld!

Op speurneuzentocht doorheen Vlaanderen 

Met het gratis KosmooPlay-spel  kunnen gezinnen op speurneuzentocht in de natuur met Kosmoo en zijn vrienden. Het spel kan op 26 locaties gespeeld worden over heel Vlaanderen, waaronder in Blaasveldbroek (Mechelen), de Blaarmeersen (Gent) Meerdalwoud (Leuven), Hoge Kempen (Genk) en nog veel meer leuke plekken!

Duik ter plaatse mee in een spannend verhaal 

Tientallen dieren zijn spoorloos verdwenen… helpen jullie Kosmoo, Robbe en Ellis om deze misdaad op te lossen?

Jullie kunnen Kosmoo en zijn vrienden helpen om de gestolen dieren te zoeken. Tijdens de spannende wandeling met de KosmooPlay-app moeten jullie opdrachten uitvoeren en spelletjes spelen om uiteindelijk de dierendief te ontmaskeren.

Maar geen nood, jullie krijgen tijdens de wandeling een heleboel nuttige tips en instructies van Kosmoo,Robbe en Ellis!  Als een echt team kunnen jullie samen het mysterie ontrafelen en als kers op de taart ontvangen jullie een speurneuzendiploma!

robbe kosmoo ellis

Speel jij mee? 

Het KosmooPlay-spel is gratis en voor iedereen beschikbaar. Ontdek het HIER!

TELNFEE7T179_KosmoPlay_Logo_04-vert

KosmooPlay uitlegKosmooPlay def uitleg

Gloednieuw seizoen van Kosmoo op Studio 100 TV 

Na het grote succes van de 1e reeks komt er vanaf 1 juli een gloednieuwe 2e reeks aan van Kosmoo op Studio 100 TV. Robbe en zijn beste vriendin Ellis weer veel spannende avonturen  in Zeezicht, natuurlijk met Robbe’s trouwe viervoeter Kosmoo.  De volledige reeks zal vanaf 1 juli ook beschikbaar zijn in Play van Telenet!

Vanaf 1 juli, elke zaterdag om 08u30 een nieuwe aflevering van Kosmoo! 

WIN tickets voor de Telenet KosmooPlay-dag! 

We zitten met een groot probleem: er is een misdaad gepleegd in Zeezicht en Robbe en Ellis hebben jullie hulp nodig. Op 25 juni vindt de enige echte Telenet KosmooPlay-dag plaats in Willebroek. Ook Ellis en Robbe zullen er zijn. Het wordt een hondsdolle dag met o.a. een picknick, animatie en een speurtocht.

Wil jij het mysterie mee ontrafelen? Dat kan! Wij schenken maar liefst 15 familietickets weg voor deze leuke speurneuzendag! Klik HIER om deel te nemen!  Veel succes!KOSM-2015-002717-zonder-schaduw