Buitenspeeldag 2018

10/04/2018

Op woensdagnamiddag 18 april zal het weer lekker stil zijn in de woonkamers,  want dan is het Buitenspeeldag. En ook Studio 100 TV doet weer mee! Tussen 13u en 17u zal Studio 100 TV, net als heel wat andere kinderzenders, niet uitzenden! Des te meer reden om allemaal lekker buiten te spelen!

Overal in Vlaanderen worden er leuke activiteiten georganiseerd waarin je al je energie kwijt kan. Trommel al je vrienden en buren op om mee buiten te gaan sporten en spelen!

 
Inspiratie nodig voor zotte spelletjes?

Dat komt goed uit want wij hebben enkele originele, nieuwe spelletjes bedacht die allemaal rond Studio 100 TV-figuren draaien. Zo kan jij misschien wel 1-2-K3 Fotomodel spelen? Of doe jij liever met jouw vrienden mee aan de Lollympische Spelen? Ook voor de kleinsten hebben we een leuk spelletje bedacht: Doe de Twinidans! Hou deze week onze Facebookpagina goed in het oog en ontdek er al onze leuke spelletjes!!

Leuke activiteiten

Wil jij ontdekken wat er in jouw buurt allemaal te beleven valt op de Buitenspeeldag? Surf dan snel naar www.buitenspeeldag.be voor alle info!


Héél véél buitenspeelplezier op 18 april!