Krokusvakantiepret

Joepie het is krokusvakantie! Joyce, James en Annabet zijn weer van de partij om de boel op stelten te zetten.
Ze verrassen jullie met zotte weetjes, beestige moves en originele knutseltips! Veel plezier!


Neem snel een kijkje

WIN WIN WIN

Joepie!! Het is ALTIJD PRIJS bij Studio 100 TV!

Eender welk moment, welke dag, welk uur je naar onze website surft, er valt ALTIJD iets te winnen!

Waag snel je kans en wie weet win jij wel een knotsgekke prijs!


Ontdek onze wedstrijden

Zet je schrap voor een knotsgekke krokusvakantie!

24/02/2017

Krokusvakantiepret met Joyce,James en Annabet  De hele krokusvakantie lang bouwen James, Joyce en Annabet een feestje op Studio 100 TV! Wat mag je verwachten?  Ze leren je elke dag allerlei leuke moves, ze zorgen ervoor dat  je hersenen goed wakker blijven met een heleboel weetjes en ze geven je ook knutseltips en ideetjes om de…

Meer lezen

Move van de dag – De kikkermove

Annabet bedacht tijdens het dansen een supercoole move van de dag: de kikkermove! Beweeg je knieën heen en weer en shaken maar!

Meer lezen

Move van de dag – De luchtpiano

Joyce en James willen samen met Annabet een band starten en supercoole optredens geven! Annabet kan eigenlijk wel geen instrumentspelen. Gelukkig is er de Move van de dag om haar te helpen: de luchtpiano!

Meer lezen

Move van de dag – De grasmaaier

Daar is James weer met een nieuwe move van de dag! De lente is in het land en dat betekent dat het gras terug gemaaid moet worden! James maakt er dan maar meteen de move van de dag van!

Meer lezen

Move van de dag – De bijna in de broek move

Toen James gisteren suuuuper dringend naar het toilet moest bedacht hij de bijna in de broek move! Doen jullie mee? Kruis je benen en pak je poep goed vast. Huppel vervolgens in het rond en roep een beetje ‘oeioeioei oeioeioei’!

Meer lezen

Move van de dag – De tornadomove

Joyce is pas op vakantie geweest naar Thailand en er was daar een kleine tornado! Op dat moment heeft ze een spiksplinternieuwe move van de dag bedacht: de tornado! Doen jullie mee? Doe alsof er heel veel wind is en dat je bijna achterover geblazen wordt! Beweeg ondertussen ook met je knieën! Tof he!

Meer lezen

Move van de dag – De ramenwasser

Tijdens de grote lenteschoonmaak heeft Joyce een nieuwe move van de dag bedacht: de ramenwasser! Plaats je ene hand achter je hoofd en doe alsof je een spons vast hebt. Eeeeeen wassen maar!

Meer lezen

VakantieLOL – De kietelstaf

Wisten jullie dat.. James absoluut niet tegen kietelen kan?! Annabet en Joyce houden er wel van om James een beetje te plagen dus heeft Annabet een kietelstaf gemaakt. Met deze staf kan ze James dan kietelen en kriebelen! Kennen jullie ook iemand die niet tegen kietelen kan? Plaag hen dan ook een keertje met een…

Meer lezen

VakantieLOL – De lentevensterbank

Hé lieve vrienden! Voelen jullie net zoals Joyce ook al lentekriebels in jullie buikjes? Joyce heeft een heel leuk lente-idee bedacht! Ze heeft een lentevensterbank gemaakt met papieren bloemtjes. Supertof he!

Meer lezen